Article

Festa e Abetares është ngjarje e veçantë në jetën e gjithë fëmijëve të klasës së parë.

03 Qershor 2020

Festa e Abetares është ngjarje e veçantë në jetën e të gjithë fëmijëve të klasës së parë.
Duke mësuar shkronjë pas shkronje, numër pas numri arritën të shkruajnë e të lexojnë për bukuri, të hyjnë në universin e madh të dijes, në botën e madhe të librit e shkencës.
Shpresoj të vazhdoni të jeni të mrekullueshëm si ishit këtë vit pa marrë parasysh pengesat që na dolën para.
Ju luftëtarë të vegjël ia dolët mbanë, kurse unë ia dola mbanë nga buzëqeshja dhe arritja juaj, faleminderit për përkushtimin e juaj dhe dëshirën e pashtershme për të mësuar.
Ne të gjithë ia dolëm duke u mbajtur fort nga njeri-tjetri, një pasqyrë e një suksesi të vërtetë.

Urime të gjithë nxënësve Festa e Abetares! Shkëlqefshi gjithmonë në mësime dhe në jetë! Urime edhe Ju prindër të nderuar dhe faleminderit shumë për bashkëpunimin tuaj!

Për ju, kemi ndarë pak magji të mbledhur në këtë video që do të shfaqet.
#BSK
#EdukimCilësor
🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë