Article

Festa e Abetares

31 Maj 2021

“Festa e Abetares” është një ditë e veçantë për të gjithë nxënësit e klasës së parë.
Nxënësit e “The British School of Kosova” këtë ditë e shënuan në dy data, më 26 maj klasat I/1 dhe I/2 me mësueset Fatbardha Musliu dhe Fitore Krasniqi-Mala dhe më 28 maj klasat I/3 dhe I/A me mësueset Krenare Morina dhe Mirlinda Krasniqi.
Nëpërmjet vargjeve të recituara, këngëve dhe paraqitjes së tyre në skenë, fëmijët na përcollën shumë emocion.
Falendërime të përzemërta për të gjithë stafin që punoi me përkushtim për këtë ditë, në veçanti falenderojmë mësimdhënësen e artit, mësuesen Loreta Ukshini dhe mësimdhënësin e muzikës, mësuesin Arlind Gjyshinca si dhe mësimdhënësen e gjuhës angleze Hana Salihu.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë