Article

Fushata vetëdijësuese për ruajtjen e provave te rastet e dhunës seksuale

07 Tetor 2019

The British School of Kosova u bë pjesë e fushatës vetëdijesuese për ruajtjen e provave te rastet e dhunës seksuale “Ma thuaj me kohe” të organizuar nga Policia e Kosovës dhe Instituti i Mjekësisë Ligjore. Fushata ka për qëllim vetëdijësimin e të rinjëve kosovare në lidhje me dhunën seksuale, me theks të veçantë në ruajtjen e provave biologjike si kusht për të vërtetuar dhunën e ushtruar.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë