Article

Gara e gërmëzimit “Spelling Bee”

11 Dhjetor 2019

Nxënësit e shkollës sonë edhe këtë vit po marrin pjesë në garën e gërmëzimit “Spelling Bee” të organizuar nga Korpusi i Paqes në Kosovë. Prandaj, ne sot në shkollën tonë mbajtëm “Local Bee” dhe me ndihmën e vullnetarëve të Korpusit të Paqes zgjodhëm fituesit. Ne dëshirojmë të falënderojmë të gjithë nxënësit që morën pjesë dhe arsimtaren e tyre të gjuhës angleze që iu ndihmoi nxënësve të ushtrojnë për garën. Shkolla u dëshiron fituesve fat në Mars, kur ata do të përfaqësojnë BSK-në, në “Regional Bee”.

Galeria
Të ngjashme
 • The British School of Kosova filloi sot vitin e ri shkollor 2020/2021

  14 Shtator 2020

  Card Image

  The British School of Kosova filloi sot vitin e ri shkollor 2020/2021 por në rrethana të pazakonta, me rregulla dhe kujdes të shtuar. Në ceremoninë hapëse të vitit të ri s...

  Më shumë
 • Intervista e Drejtoreshës Diana Qarkaxhija dhënë për RTK

  02 Shtator 2020

  Card Image

  Falë kushteve dhe hapësirës që The British School of Kosova, e ka në dispozicion, ne kemi bërë të gjitha përgatitjet sipas parametrave të kërkuara për mbrojtje nga infe...

  Më shumë
 • Përmbledhje e vitit 2019/2020

  14 Korrik 2020

  Card Image

  Filluam vitin shkollor 2019/2020 me plane të mëdha, plot energji pozitive dhe më gati se kurrë më parë. Gjatë gjithë verës stafi i BSK ka punuar me përkushtim për të p...

  Më shumë