Article

Gara e poezisë “Po-e-Zë”

07 Nëntor 2019

Sot, me datë 6 nëntor është mbajtur gara e poezisë “Po-e-Zë”, në nivelin e shkollës me nxënësit e nivelit fillor dhe të nivelit të mesëm të ulët. Rreth 91 fëmijë të grupmoshave të ndryshme performuan poezitë e tyre në skenën e amfiteatrit të “The British School of Kosova”.
Juri e kësaj gare ishin përfaqesuesit e Korpusit të Paqes të cilët vlerësuan poezitë më të mira në bazë të performancës.
Nxënësit fitues tek niveli fillor (3-5) ishin:
Diellza Gashi (vendi i parë)
Hera Lamaxhema (vendi i dytë)
Zana Berisha (vendi i tretë)
Nxënësja fituese tek niveli i mesëm i ulët (6-9) ishte:
Elsa Mulaj (vendi i parë)
Këta nxënës fitues do të na përfaqësojnë në ciklin tjetër të garës në nivel rajonal.
Të dashur nxënës faleminderit që na dhuruat shumë emocion dhe ngrohtësi me zërin tuaj magjik.
Suksese!

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë