Article

Gara e poezisë “Po-e-Zë”

12 Nëntor 2018

Dje, me datë 12 Nëntor është mbajtur gara e poezisë “Po-e-Zë” në nivelin e shkollës me nxënësit e nivelit fillor dhe te nivelit të mesëm të ulët. Rreth 80 fëmijë të grupmoshave të ndryshme performuan poezitë e tyre në skenën e amfiteatrit të The British School of Kosova.

Jurinë e kësaj gare e përbënë përfaqesues nga Korpusi i Paqes të cilët vlerësuan poezitë më të mira në bazë të performancës.

Nxënësit fitues tek niveli fillor 3-5 ishin:
Grela Sekiraqa (vendi i parë)
Nina Rexhepi (vendi i dytë)
Arela Emini (vendi i tretë)

Nxënësit fitues tek niveli i mesëm i ulët (6-9) ishin:
Rreze Shala (vendi i parë)
Daria Gjonbalaj (vendi i dytë)
Lis Tafa (vendi i tretë)
Jon Ymeri (vendi i tretë)

Këta nxënës fitues do të na përfaqësojnë në ciklin tjetër të garës në nivel rajonal.

Mirëpo juria theksoi se të gjithë pjesëmarrësit ishin fitues prandaj u shpërblyen me çertfikata.

Galeria
Të ngjashme
 • Nxënësit e klasëve të pesta vizituan Parkun Arkeologjik Ulpiana.

  20 Tetor 2020

  Card Image

  Nxënësit e klasëve të pesta vizituan Parkun Arkeologjik Ulpiana. Vizita ishte me karakter arsimor përmes të cilës ata forcuan njohuritë e tyre në lëndën e Historisë. At...

  Më shumë
 • The British School of Kosova filloi sot vitin e ri shkollor 2020/2021

  14 Shtator 2020

  Card Image

  The British School of Kosova filloi sot vitin e ri shkollor 2020/2021 por në rrethana të pazakonta, me rregulla dhe kujdes të shtuar. Në ceremoninë hapëse të vitit të ri s...

  Më shumë
 • Intervista e Drejtoreshës Diana Qarkaxhija dhënë për RTK

  02 Shtator 2020

  Card Image

  Falë kushteve dhe hapësirës që The British School of Kosova, e ka në dispozicion, ne kemi bërë të gjitha përgatitjet sipas parametrave të kërkuara për mbrojtje nga infe...

  Më shumë