Article

Gara “Eseja më e mirë “, me nxënësit e klasave 6, 7,8, 9.

24 Tetor 2019

Sot në kuadër të lëndës së gjuhës shqipe në shkollën tonë “ The British school of Kosova“ , në ambientin e amfiteatrit është organizuar gara
“ Eseja më e mirë “, me nxënësit e klasave 6, 7,8, 9.
Pjesëmarrës të garës ishin rreth 50 nxënës, të cilët përmes shkrimit të esesë kanë shprehur kreativitetin dhe talentin e tyre.
Fituesit do të shpallen ditëve në vazhdim.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë