Article

Informimi i nxënësve rreth fushatës shtetërore kundër përdorimit të narkotikëve

03 Dhjetor 2019

Përmes një bashkëbisedimi me nxënësit e The British School of Kosova përfaqësuesit e Task Forcës anti drogë dhe siguri në shkolla, të udhëhequr nga shefi i kësaj task force, z. Abdullah Hasani u shpalos qëllimi i kësaj fushate shtetërore kundër përdorimit të narkotikëve nga të rinjtë. Ish nxënësi i The British School of Kosova Arnis Fushtica, aktualisht student në Kolegjin AAB dhe pjesëtar i kësaj task force, mbajti një prezantim përmes të cilit i informoi nxënësit rreth parandalimit të narkotikëve, llojeve të tyre si dhe masave shteterore të ndërrmara për të luftuar këtë dukuri. Më pas nxënësit patën rastin të parashtrojne pyetje për panelistët dhe të shkëmbejnë ide. @ The British School of Kosova

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë