Article

Klasët e pesta aktivitet tek pishat e Sllatinës

18 Tetor 2019

Klasët e pesta pas zhvillimit të një sërë temash të lidhura me natyrën, në veçanti tema:”Bimët mjekuese, helmuese dhe kërpudhat”, motivoi ata për të zhvilluar një aktivitet tek pishat e Sllatinës. Detyrë e nxënësve ishin të gjurmojnë natyrën për të mbledhur bimë e më pas të hulumtohet rreth llojit të këtyre bimëve.

Galeria
Të ngjashme
 • The British School of Kosova filloi sot vitin e ri shkollor 2020/2021

  14 Shtator 2020

  Card Image

  The British School of Kosova filloi sot vitin e ri shkollor 2020/2021 por në rrethana të pazakonta, me rregulla dhe kujdes të shtuar. Në ceremoninë hapëse të vitit të ri s...

  Më shumë
 • Intervista e Drejtoreshës Diana Qarkaxhija dhënë për RTK

  02 Shtator 2020

  Card Image

  Falë kushteve dhe hapësirës që The British School of Kosova, e ka në dispozicion, ne kemi bërë të gjitha përgatitjet sipas parametrave të kërkuara për mbrojtje nga infe...

  Më shumë
 • Përmbledhje e vitit 2019/2020

  14 Korrik 2020

  Card Image

  Filluam vitin shkollor 2019/2020 me plane të mëdha, plot energji pozitive dhe më gati se kurrë më parë. Gjatë gjithë verës stafi i BSK ka punuar me përkushtim për të p...

  Më shumë