• 05 Shkurt 2019

  Card Image

  Filmi vizatimor, “Kung Fu Panda”, argëtoi nxënësit e nivelit fillor të BSK-së

  Më shumë
 • 31 Janar 2019

  Card Image

  Nxënësit e nivelit të mesëm të BSK-së, diskutuan për “Filantropinë”

  Më shumë
 • 30 Janar 2019

  Card Image

  Nxënësit e BSK-së, Rreze Shala dhe Jon Dubova krijuan liftin hidraulik dhe robotin hidraulik

  Më shumë
 • 24 Janar 2019

  Card Image

  Nxënësit e BSK-së, shënuan Ditën Botërore të Komplimenteve

  Më shumë
 • 23 Nëntor 2018

  Card Image

  Vizitë në Muzeun Etnologjik dhe Muzeun Kombëtar të Kosovës

  Më shumë
 • 20 Nëntor 2018

  Card Image

  Turniri i Sportit i organizuar në BSK

  Më shumë