Article

Turniri i Sportit i organizuar në BSK

20 Nëntor 2018

Nga radhët e aktiviteteve të organizuara nga The British School of Kosova, për tri ditë radhazi është mbajtur Turniri i Sportit në këto disiplina: Basketboll, Futboll dhe Volejboll me nxënësit e nivelit të mesëm të lartë.

Turneu u hap zyrtarisht nga Profesori i Kulturës Fizike Gazmend Preniqi, i cili uroi të gjithë pjesëmarrësve një paraqitje dhe sukses të mirë në gara.

Ai shtoi se do te vazhdoj t’i mbështesë për gjithçka që ka të bëjë me aktivitetet sportive sepse një nga synimet e tij është që fëmijet dhe të rinjtë të kthehen në sporte dhe rekreacione.

Vendet e para dhe të dyta në këto disiplina u shpërblyen me trofe dhe medalje.

Organizimi i këtij turniri ishte një eksperiencë e mirë për nxënësit pjesëmarrës.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë