• Testi provues për maturantë

  15 Maj 2019

  Card Image

  The British School of Kosova ka organizuar testin provues për maturantë,

  Më shumë
 • BSK mirëpriti në një vizitë nxënësit e shkollës “Elena Gjika”

  15 Maj 2019

  Card Image

  “The British School of Kosova”, sot mirëpriti në një vizitë nxënësit dhe stafin e mësimdhënësve nga shkolla “Elena Gjika”.

  Më shumë
 • BSK mbajti testin provues për semimaturant

  14 Maj 2019

  Card Image

  BSK mbajti testin provues për semimaturant i cili do të ju shërbejë si përgaditje për Testin e Arritshmërisë.

  Më shumë
 • Smart Center mbajti ligjëratë informuese me nxënësit e The British School of Kosova 📚

  14 Maj 2019

  Card Image

  Ligjërata pati për qëllim informimin e nxënësve të klasave të 11-ta dhe 12-ta rreth mundësive të studimit jashtë vendit me bursa

  Më shumë
 • BSK mirëpriti në një vizitë nxënësit e shkollës “Ibrahim Rugova”-Obiliq 😊

  14 Maj 2019

  Card Image

  “The British School of Kosova”, sot mirëpriti në një vizitë nxënësit dhe stafin e mësimdhënësve nga shkolla “Ibrahim Rugova”.

  Më shumë
 • Nxënësit e BSK pjesmarrës në kampionatin Ballkanik të notit

  11 Maj 2019

  Card Image

  Nxënësit e The British School of Kosova, Poema Tara dhe Dasar Xhambazi aktualisht janë duke e përfaqësuar

  Më shumë
 • Nxënësit e The British School of Kosova, përfaqësuan shkollën në “Kanguroo”.

  11 Maj 2019

  Card Image

  Nxënësit e The British School of Kosova, përfaqësuan shkollën në mënyrë dinjitoze dhe me rezultate të....

  Më shumë
 • Unicef Inovations Lab Kososovo mbajti një session informues mbi punëtorinë “Ponder: Critical media literacy“

  10 Maj 2019

  Card Image

  Sot, The British School of Kosova mirëpriti përfaqësuesin e organizatës Unicef Inovations Lab Kosovo Petrit Augustini, i cili pati mundësinë t’i informojë nxënësit mbi d...

  Më shumë
 • BSK mirëpriti në një vizitë nxënësit e shkollës “7 Marsi” 😊

  10 Maj 2019

  Card Image

  “The British School of Kosova”, sot mirëpriti në një vizitë nxënësit dhe stafin e mësimdhënësve nga shkolla “7 Marsi”.

  Më shumë