Article

The British School of Kosova ndërmorri veprime për të desinfektuar ambientet shkollore

05 Qershor 2020

The British School of Kosova (BSK) ndërmorri veprime për të desinfektuar ambientet shkollore me qëllim të parandalimit të transmetimit të mëtejshëm të COVID 19, në përputhje me masat parandaluese të rekomanduara nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik. Kujdesi ndaj nxënësve, stafit dhe ambienteve në BSK është e është në nivelin më të lartë. Këto masa parandaluese do te vazhdojnë deri në përfundimin e pandemisë.
#BSK
#EdukimCilësor
🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë