Article

Ligjëratë mbi efektet e ndryshimeve klimatike

13 Dhjetor 2019

The British School of Kosova i është bashkuar aktivitetit “Dita e Veprimit Klimatik” në Sallën e Kuqe të Pallatit të Kulturës dhe Rinisë, ku nxënësit tanë patën rastin të mësojnë mbi mënyrën e përdorimit të plastikës së përdorur duke krijuar vepra artistike dhe madje edhe instrumente muzikorë. Ata ndjekën një ligjëratë mbi efektet e ndryshimeve klimatike. Nxënësit u takuan dhe punuan me fëmijë nga komunitete të tjera etnike që jetojnë në Kosovë . Ishte një ngjarje e shkëlqyeshme për të mësuar se si të mbrojmë planetin tonë duke ngritur vetëdijën mbi rëndësinë e kujdesit ndaj mjedisit jetësor. Në këtë mënyrë nxënësit e the British School of Kosova u bënë pjesë e manifestimeve globale që kanë për qëllim vetëdijësimin mbi ndryshimet klimatike.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë