Article

Maturantët e BSK-së vizituan Kolegjin AAB ⬇️⬇️

19 Prill 2019

Qindra maturantë të shkollës “The British School of Kosova” në mënyrë të organizuar kanë vizituar Kolegjin AAB, për t’u njohur nga afër me kushtet e studimit që ofron ky kolegj.

Ata vizituan ambientet ku zhvillohet procesi mësimor, vizituan laboratoret, sallat sportive, teatrin kamertal “Faruk Begolli”, etj… Ata gjithashtu u informuan nga z.rektori i Kolegjit AAB, prof.dr. Shemsedin Vehapi për të gjitha programet studimore pranë këtij kolegji.

Të ndarë në grupe, maturantët vizituan edhe dekanët e fakulteteve përkatëse, ku patën rastin të orientohen edhe më detajisht se çfarë dëshirojnë të studiojnë në të ardhmen.

Nxënësit u ndanë tejet të kënaqur me pritjen që stafi i Kolegjit AAB përgatiti për ta.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë