Article

Ne krijojmë kujtime të lumtura çdo ditë!

12 Prill 2019

Ne krijojmë kujtime të lumtura çdo ditë!

Në Ditën ndërkombëtare të Lumturisë, ndajmë më ju momente të lumtura të nxënësve tanë gjatë gjithë vitit shkollor.

Ne tashmë kemi mësuar formulën e lumturisë. Ajo është respekti që ne i bëjmë njëri tjetrit çdo ditë, dashuria e pakusht si dhe falënderimet e panumërta drejtuar shokut/shoqes kur kemi nevojë për ta.

Me një fjalë, shkolla është lumturia jonë!

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë