Article

Në prag të festave të fundvitit, “The British School of Kosova” organizoi aktivitetin e radhës për arsye bamirësie.

23 Dhjetor 2019

Në prag të festave të fundvitit, “The British School of Kosova” organizoi aktivitetin e radhës për arsye bamirësie. Në këtë aktivitet ishin të përfshirë klasët e 4-ta dhe të 5-ta të nivelit fillor. Nxënësit përgatitën pako (dhurata )për t’iu shpërndarë familjeve në nevojë. Në fokus kishin shtatë familje, që ndodheshin në Mazgit,(magjistralja Obiliq- Prishtinë). Nxënësit përpos që ishin të përfshirë direkt në shpërndarjen e pakove , ata shprehën gatishmërin e solidarizimit me këto familje përmes bujarisë dhe zemërgjerësisë së tyre, vyrtyte njerëzore që British School of Kosova i kultivon me shumë përkushtim tek nxënësit e saj. @ Mazgit

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë