Article

Njoftimi me festat e fundivitit në Gjermani

26 Dhjetor 2019

Në kuadër të aktiviteteve në lëndën e gjuhës gjermane, me temën „Njoftimi me festat e fundivitit në Gjermani“, nxënësit e klasave të VI-ta kishin mundësinë t’i zbukurojnë vet biskotat e quajtura në gjermanisht „Plätzchen“.
Në Gjermani kjo është nje traditë që nxënësit së bashku me mësimdhënësen të mësojnë si të gatuajnë dhe të zbukurojnë biskota.
Përveç mësimit se si t’i gatuajnë biskotat, ata u kënaqen edhe me shijimin e tyre.

Galeria
Të ngjashme
 • Mësimi në distancë

  16 Prill 2021

  Card Image

  Po vazhdon mësimi në distancë në shkollën e mesme të lartë (klasat 10-12).

  Më shumë
 • Mësimi në distancë

  13 Prill 2021

  Card Image

  Mësimi në distancë në shkollën e mesme të ulët (klasat 6-9).

  Më shumë
 • Fillimi i Periudhës së Tretë

  13 Prill 2021

  Card Image

  Filloi Periudha e tretë për vitin shkollor 2020/21 në The British of Kosova. Ju urojmë shumë suksese në mësime nxënësëve tanë.

  Më shumë