Article

Nxënësit e BSK pjesmarrës në kampionatin Ballkanik të notit

11 Maj 2019

Nxënësit e The British School of Kosova, Poema Tara dhe Dasar Xhambazi aktualisht janë duke e përfaqësuar shtetin e Kosovës në Kampionatin Ballkanik të Notit i cili do të mbahet për këto dy ditë në Kavala të Greqisë.

The British School of Kosova ju dëshiron shumë suksese!

Të ngjashme
 • The British School of Kosova filloi sot vitin e ri shkollor 2020/2021

  14 Shtator 2020

  Card Image

  The British School of Kosova filloi sot vitin e ri shkollor 2020/2021 por në rrethana të pazakonta, me rregulla dhe kujdes të shtuar. Në ceremoninë hapëse të vitit të ri s...

  Më shumë
 • Intervista e Drejtoreshës Diana Qarkaxhija dhënë për RTK

  02 Shtator 2020

  Card Image

  Falë kushteve dhe hapësirës që The British School of Kosova, e ka në dispozicion, ne kemi bërë të gjitha përgatitjet sipas parametrave të kërkuara për mbrojtje nga infe...

  Më shumë
 • Përmbledhje e vitit 2019/2020

  14 Korrik 2020

  Card Image

  Filluam vitin shkollor 2019/2020 me plane të mëdha, plot energji pozitive dhe më gati se kurrë më parë. Gjatë gjithë verës stafi i BSK ka punuar me përkushtim për të p...

  Më shumë