Article

Nxënësit e BSK-së, po qëndrojnë për vizitë në qendrat më të mira të skijimit

05 Mars 2019

 

Krahas aktiviteteve të shumta sportive që organizohen nga shkolla “The British School of Kosova”, skijimi është një nga fushat sportive në të cilën nxënësit e kësaj shkolle aftësohen dhe zhvillojnë aftësitë e tyre çdo vit në sezonën e dimrit.

Me këtë rast, nxënësit e nivelit të mesëm të lartë të shkollës “The British School of Kosova” janë duke qëndruar për vizitë katër ditore në Mavrovë të Maqedonisë dhe Brod të Dragashit.

Nxënësit e nivelit të mesëm të lartë thanë se të rinjt duhet të kalojnë më shumë kohë duke praktikuar të paktën një sport, pasiqë kjo rezulton mirë për anën shëndetësore, gjithashtu edhe për një performancë më të mirë në mësime.

Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë