Article

Nxënësit e BSK-së vizituan televizionin Klan Kosova 📺🎤

12 Prill 2019

Në kuadër të aktiviteteve të ndryshme, nxënësit e klasave të gjashta dhe të shtata sot vizituan mediumin Klan Kosova. Ata mësuan nga kryeredaktori i deskut informativ, Gazmend Syla, se si kalohet një ditë pune nga stafi i televizionit Klan Kosova.

Ata gjithashtu mësuan se cilat janë mjetet e informimit, çfarë duhet të ketë kujdes një gazetar në kohën kur raporton, cilave lajme duhet t’i japim përparësi në transmetim, etj.

Ky takim përfundoi me një diskutim interaktiv, ku nxënësit u interesuan për çështje të ndryshme me të cilat ballafaqohet një gazetar, mirëpo edhe mediumi në përgjithësi.

“The British School of Kosova”, falënderon Klan Kosovën për bashkëpunimin!

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë