Article

Nxënësit e klasave 8-ta realizuan një eksperiment në fushën e Kimisë.

18 Prill 2020

Nxënësit e Shkollës së Mesme të ulët ( klasët e 8-ta) realizuan një eksperiment në fushën e Kimisë.Për faktin se shirat acidike gjithmonë ndikuan planetin tonë Tokë, ata vizualizuan efektin e tyre përmes eksperimentit.
Eksperimenti u quajt:”Efekti i shirave acidike në materiale të ndryshme”. Qëllimi kryesor i eksperimentit dhe hulumtimit të tyre ishte që ti tregonin botës se si shirat acidike ( që zakonisht formohen nga aktiviteti njerëzor) mund të ndikojnë në jetën tonë.Përmes këtij eksperimenti nxënësit patën mundësinë të shfaqin dhe ndjejnë magjinë e kimisë.
#EdukimCilësor
🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë