Article

Nxënësit e klasave të 9-ta iu nënshtruan testit të brendshëm të arritshmërisë

08 Qershor 2020

Nxënësit e klasave të 9-ta të The British School of Kosova iu nënshtruan testit të brendshëm të arritshmërisë. Qëllim i këtij testi ishte matja e njohurive të nxënësve në prag të Testit të Arritshmërisë.

Që suksesi i nxënësve në Test të Arritshmërisë të mos mungojë, mësimdhënësit përkatës, pos mbajtjes së mësimit të rregullt në distancë, kanë ofruar në vazhdimësi orë shtesë për nxënësit e klasave të 9-ta. Që nga fillimi i mësimit në distancë The British School of Kosova ka aplikuar metodologji efektive të mësimdhënies, përfshirë edhe aplikacione për vlerësim elektronik. Në formë të tillë u realizua edhe ky test.
#BSK
#EdukimCilësor
🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë