Article

Nxënësit e The British School of Kosova, përfaqësuan shkollën në “Kanguroo”.

11 Maj 2019

Nxënësit e The British School of Kosova, përfaqësuan shkollën në mënyrë dinjitoze dhe me rezultate të jashtëzakonshme në Garën Globale të Gjuhës Angleze dhe të lëndës së matematikës “Kanguroo”.

Këta nxënës u shpërblyen me certifikata pjesëmarrje si shenjë mirënjohjeje për suksesin e treguar në këto gara.

Të ngjashme
 • Nxënësit e klasëve të pesta vizituan Parkun Arkeologjik Ulpiana.

  20 Tetor 2020

  Card Image

  Nxënësit e klasëve të pesta vizituan Parkun Arkeologjik Ulpiana. Vizita ishte me karakter arsimor përmes të cilës ata forcuan njohuritë e tyre në lëndën e Historisë. At...

  Më shumë
 • The British School of Kosova filloi sot vitin e ri shkollor 2020/2021

  14 Shtator 2020

  Card Image

  The British School of Kosova filloi sot vitin e ri shkollor 2020/2021 por në rrethana të pazakonta, me rregulla dhe kujdes të shtuar. Në ceremoninë hapëse të vitit të ri s...

  Më shumë
 • Intervista e Drejtoreshës Diana Qarkaxhija dhënë për RTK

  02 Shtator 2020

  Card Image

  Falë kushteve dhe hapësirës që The British School of Kosova, e ka në dispozicion, ne kemi bërë të gjitha përgatitjet sipas parametrave të kërkuara për mbrojtje nga infe...

  Më shumë