Article

Nxënësit mësojn si të vizatojnë shprehjen më të drejtpërdrejtë dhe spontane

03 Prill 2020

Mësuesi i artit i BSK-së Alban Kupa mëson nxënësit si të vizatojnë shprehjen më të drejtpërdrejtë dhe spontane. Ai u tregon studentëve teknikë të jashtëzakonshme – ndershmërinë e artit.
Çfarë mendoni për vizatimin? Juve, cila ju pëlqen më shumë:
– Vizatimi është thjesht një vijë duke shkuar për një shëtitje.
– Vizatimi është disiplina me të cilën unë rizbuloj botën vazhdimisht.
– Vizatimi është një përpjekje për të kuptuar se çfarë ndiej për botën në të cilën jetoj.
– Të vizatosh është si ti flasësh syrit, të flasësh është si ti pikturosh veshit.
🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë