Article

Ora e muzikës (Imagine – John Lennon)

24 Prill 2020

Tani kur njerëzimi po kalon nëpër një kohë të vështirë dhe po e ndjejmë nevojën për unitet botëror më shumë se kurrë më parë, mësimdhënësja jonë Fjolla Salihu Kadiu ka filluar të zhvilloj me nxënësit tanë këngën “IMAGINE”, një ndër këngët më të bukura të Lennon.
Kjo këngë është e shkruar si një lutje për paqe në mbarë botën.
Nëpërmjet këtij teksti, John Lennon kërkon të imagjinojmë një vend ku gjërat që ndanin njerëzit nuk ekzistojnë fare.
Le të shpresojmë që të gjithë së bashku ta tejkalojmë këtë situatë sa më shpejtë!
#EdukimCilësor
🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Video Galeria

In these hard times, for humanity, when we need world unity, our Music teacher Fjolla Salihu Kadiu with our students, had started to work on Lennon's greatest song ''IMAGINE''.This song was written as a plea for world peace.Through these lyrics, John Lennon was asking us to imagine a place where things that divide people did not exist.Let’s hope that we’ll get through this situation together as soon as possible.#TheBritishSchoolofKosova#QualityEducation🇬🇧🇬🇧🇬🇧Tani kur njerëzimi po kalon nëpër një kohë të vështirë dhe po e ndjejmë nevojën për unitet botëror më shumë se kurrë më parë, mësimdhënësja jonë Fjolla Salihu Kadiu ka filluar të zhvilloj me nxënësit tanë këngën "IMAGINE", një ndër këngët më të bukura të Lennon.Kjo këngë është e shkruar si një lutje për paqe në mbarë botën.Nëpërmjet këtij teksti, John Lennon kërkon të imagjinojmë një vend ku gjërat që ndanin njerëzit nuk ekzistojnë fare.Le të shpresojmë që të gjithë së bashku ta tejkalojmë këtë situatë sa më shpejtë!#EdukimCilësor🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Posted by The British School of Kosova on Saturday, 18 April 2020

.

Të ngjashme
 • Transporti shkollor

  20 Janar 2021

  Card Image

  The British School of Kosova ofron siguri të lartë të transportit për nxënësit e shkollës. Transporti shkollor është i organizuar në një nivel të lartë me kushtet më ...

  Më shumë
 • Fillimi i gjysmëvjetorit të dytë

  18 Janar 2021

  Card Image

  Sot filloi gjysmëvjetori i dytë. Me shpresën se ky vit do të jetë më i mirë se viti që shkoi, ju urojmë shumë shëndet, mbarësi e suksese nxënësve tanë!

  Më shumë
 • Nxënësja e The British School of Kosova, Lea Nobërdaliu, shpërblehet me çmimin Vullnetarja e Vitit 2020.

  19 Dhjetor 2020

  Card Image

  Më shumë