Article

Panairi i Edukimit 2019

19 Prill 2019

Interesim i madh për shkollën “The British School of Kosova”, në Panairin e Edukimit 2019🖊🗒🎒

Në edicionin e 13-të të Panairit të Edukimit, që u mbajt në Prishtinë, për herë të dytë mori pjesë edhe shkolla jonë 12 vjeçare “The British School of Kosova”

Në këtë panair në të cilin morën pjesë institucione vendore e ndërkombëtare, “The British School of Kosova” edhe këtë vit ishte promovuesi më i madh i ofertave studimore për të gjithë të interesuarit.

Gjatë dy ditëve sa edhe u mbajt panairi përveç ofertave për bursa shkollore dhe ofertave për regjistrim të hershëm, pjesëmarrësit patën rastin të shohin edhe punën praktike të nxënësve të BSK-së nga të tri nivelet.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë