Article

Përmbledhje e vitit 2019/2020

14 Korrik 2020

Filluam vitin shkollor 2019/2020 me plane të mëdha, plot energji pozitive dhe më gati se kurrë më parë. Gjatë gjithë verës stafi i BSK ka punuar me përkushtim për të përgatitur një program mësimor të pasur dhe të ekuilibruar mirë të përbërë nga aktivitete brenda shkollore dhe jashtë-kurrikulare. Fatkeqësisht, planet tona u ndryshuan për shkak të pandemisë COVID-19. Sidoqoftë, histori të mëdha suksesi shkruhen në periudha të vështira. Si rezultat i përkushtimit të treguar nga stafi ynë mësimdhënës, ne u jemi adoptuar shpejt rrethanave të reja për t’u sjellë nxënësve një platformë shumë efektive të mësimit në distancë. Mësimi në distancë në BSK ishte me të vërtetë një përvojë unike mësimore si për mësuesit ashtu edhe për nxënësit, pasi ne arritëm të tregojmë potencialin tonë të plotë krijues.
Në përgjithësi, ky vit ishte i vështirë por ne e realizuam atë me shumë sukses. Mësuam gjëra të reja, fituam aftësi dhe shprehi të reja, duke vënë hapa të sigurt drejt së ardhmës.
Kjo video është një përkujtim i të gjitha momenteve të shkëlqyera që kemi kaluar së bashku këtë vit. Mezi presim të ju shohim në shtator. Ju dëshirojmë shumë shëndet dhe lumturi!
#BSK
#EdukimCilësor
🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë