Article

Procesi i mësimit në distancë kërkon angazhim …

20 Mars 2020

Procesi i mësimit në distancë kërkon angazhim, aftësi dhe përkushtim për të përshkuar zonën e pasigurisë që mund të sjellë ky proces në rrugën drejt arritjes së kompetencës. Prandaj, mësimdhënësit e The British School of Kosova janë këtu për t’ju motivuar për të arritur këto kompetenca. ☑️✅
Qëllimi i tjetër i edukimit, përveç shpërndarjes së dijës, është të ju mësoj si të veproni.☑️✅
Mos harroni, askush nuk mund të ju ndalojë që të edukoheni, si në shtëpi, shkollë ose kudo tjetër. Prandaj veproni dhe edukohuni👩‍💻📖📝📚

#theBritishSchoolofKosova
#QualityEducation

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë