Article

Projekti e-Twinning – vizitë në strehimoren e qenve

04 Dhjetor 2019

Si pjesë e projektit e-Twinning që ka të bëjë me vullnetarizmin, nxënësit e klasës 11/B të The British School of Kosova, nën udhëheqjen e profesoreshës Merve Atila kanë vizituar strehimoren e qenve. Ata mblodhën ushqime dhe lodra për qentë. Ata u argëtuan me këta qen të lezetshëm dhe i ushqyen ata.
Në prag të Ditës Ndërkombëtare të Vullnetarëve (5 Dhjetor), nxënësit tanë kanë mësuar se si mund të bëhen vullnetarë. Disa nga këta nxënës do të shkojnë përsëri në strehimoren e qenve për t’i marrë ata për një shëtitje, disa do t’i adoptojnë dhe të tjerët do të dhurojnë më shumë ushqime dhe lodra. Vullnetarizmi ndër të rinjtë është vlerë që duhet të promovohet. @ Pristina

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë