Article

Shënimi ditës ndërkombëtare për liritë dhe të drejtat e njeriut

10 Dhjetor 2019

Në kuadër të shënimit të ditës ndërkombëtare për liritë dhe të drejtat e njeriut, për një bashkëbisedim me nxënësit tonë, rreth mënyrës se si kuptohet liria dhe si është raporti jonë shoqëror me lirinë, ishte i ftuar sociologu Lirim Mehmetaj. Në këtë bashkëbisedim nxënësit e The British Scool of Kosova dhanë mendime të ndryshme dhe ndanë eksperiencat e tyre rreth asaj se çka është liria dhe cilat janë vështirësitë në shoqërinë tonë në zbatimin e lirisë. Në këtë mënyrë The British School of Kosova me aktivitet e saj kontribuon në avancimin e mendimit kolektiv për një shoqëri sa më të lirë dhe të barabartë.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë