Article

Shfaqja e filmit “Wonder”

18 Dhjetor 2019

Dukuria e ngacmimit mendohet të jetë prezente në hapsirat shkollore. Kur nxênësit fillojnë të kenë këtë mentalitet, ata harrojnë se ngacmimi është fizikisht dhe psikologjikisht i dëmshëm si për ngacmuesin ashtu edhe për viktimën.
Për këtë arsye, vetëdijësimi rreth kësaj cështje ka marrë pozicion të rëndësishëm në tërë botën. Tek moshat e reja, filmat kanë ndikim të lartë në vetëdijësimin ndaj bullizmit. Për këtë arsye, nxënësve të klasave 6,7,8 dhe 9 iu shfaq filmi “Wonder” që për qëllim ka sensibilizimin, edukimin, dhe zbutjen e paragjykimeve mes nxënësve në shkolla fillore. @ Kolegji AAB

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë