Article

Takimi virtual i stafit te The British School of Kosova.

17 Mars 2020

Takimi virtual i stafit te The British School of Kosova. Kur bëhet fjalë për Mësimin në Distancë, përmbajtja do të thotë gjithçka. Stafi i BSK, në vazhdimësi që nga pezullimi i mësimit, kanë komunikuar, bashkëpunuar dhe planifikuar për ta bërë Mësimin në Distancë një përvojë unike për nxënësit tanë.

Procesi i mësimit online për nxënësit e BSK shërben një qëllim unik. Kjo është mundësia për të marrë dhe shkëmbyer njohuritë përmes klasave interaktive dhe gjithëpërfshirëse që zhvillohen në kohë reale. Mësimi në Distancë fillon ditën e mërkurë në orën 13:00 përmes orës së kujdestarisë ku nxënësit do të marrin të gjitha informacionet e duhura për këtë proces me rëndësi.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë