Article

Takimi virtual me prinderit e nxënësve të të gjitha niveleve

28 Mars 2020

Me një pjesëmarrje të lartë të prindërve 🧔👩‍🦱 The British School of Kosova mbajti takim virtual me prinderit e nxënësve të të gjitha niveleve. Qëllim i takimit ishte njoftimi i prindërve lidhur me ecurinë e fazës testuese të mësimit në distance dhe planifikimin që ka bërë shkolla për fillimin e mësimit në distancë me orar të plotë, sipas planifikimit dhe kalendarit shkollor🗓️🗓️ për vitin 2019/2020.

Prinderit u shprehën jashtëzakonisht të kënaqur që shkolla ka arritur të realizoj këtë platformë efektive për mesimin në distancë dhe falenderuan shkollën që po kontribuon në kujdesin e shëndetit mendor të fëmijëve duke i mbajtur ata të angazhuar gjatë kësaj faze të izolimit social të cilën jemi duke e kaluar si shoqëri.

Stafi i mësimdhënësve të 👨‍🏫👩‍🏫 The British School of Kosova do të vazhdojë të punoj me përkushtim të vecantë për të mirën e nxënësve. 👨‍💻👩‍💻
🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë