Article

The British School of Kosova solidarizohet me popullin e Shqipërisë.

29 Nëntor 2019

Në kuadër të përpjekjeve për tu solidarizuar me popullin e Shqipërisë, pas tërmetit të fuqishëm që goditi Durrësin, nxënësit e The British School of Kosova, me anë të një mobilizimi vullnetar kanë arritur të grumbullojnë sasi të mjaftueshme dhe të nevojshme të ndihmave të cilat do tu shërbejnë të gjithë atyre që kanë nevojë në këto ditë të vështira.

The British School of Kosova bashkëndjen dhe solidarizohet me dhimbjen që po e kalon populli i Shqipërisë.

Galeria
Të ngjashme
 • Transporti shkollor

  20 Janar 2021

  Card Image

  The British School of Kosova ofron siguri të lartë të transportit për nxënësit e shkollës. Transporti shkollor është i organizuar në një nivel të lartë me kushtet më ...

  Më shumë
 • Fillimi i gjysmëvjetorit të dytë

  18 Janar 2021

  Card Image

  Sot filloi gjysmëvjetori i dytë. Me shpresën se ky vit do të jetë më i mirë se viti që shkoi, ju urojmë shumë shëndet, mbarësi e suksese nxënësve tanë!

  Më shumë
 • Nxënësja e The British School of Kosova, Lea Nobërdaliu, shpërblehet me çmimin Vullnetarja e Vitit 2020.

  19 Dhjetor 2020

  Card Image

  Më shumë