Article

“Toka është ajo që të gjithë ne kemi të përbashkët”

22 Prill 2020

Në 50 vjetorin e “Ditës së Tokës “,nxënësit tanë patën aktivitete të ndryshme në fushën e shkencës.
Një aktivitet u mbajt gjatë orëve mësimore të kimisë ,ku një mentore e organizatës Toka ishte prezente për të na informuar neve rreth klubit dhe grupit të saj në këtë organizatë të quajtur:”A brighter future”.
Ajo informoi nxënësit për punën e tyre dhe qëllimet e tyre ndaj komunitetit tonë.
Në anën tjetër nxënësit me inicativën e përbashkët me mësimdhënësen e lëndës së kimisë-Aulona Sopjani ,mahnitën me punën e tyre duke ndarë me ne dashurinë e tyre për natyrën dhe Tokën , me posterët që ngrohën zemrat tona dhe u munduan të rrisin vetëdijsimin tek bota.
#EdukimCilësor
🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Galeria
Video Galeria

.

Under the initiation of our teacher Granit Osaj, students had opportunity to work on the theme for Earth Day 2020 🌍 that is providing climate action from the whole world population.
The enormous challenge — but also the vast opportunities — of action on climate change have distinguished the issue as the most pressing topic for the 50th anniversary.

Climate change represents the biggest challenge to the future of humanity and the life-support systems that make our world habitable.
#TheBritishSchoolofKosova
#QualityEducation
🇬🇧🇬🇧🇬🇧

The theme for 🌍 Earth Day 2020 is climate action. The enormous challenge — but also the vast opportunities — of action on climate change have distinguished the issue as the most pressing topic for the 50th anniversary.

Climate change represents the biggest challenge to the future of humanity and the life-support systems that make our world habitable.

#TheBritishSchoolofKosova
#QualityEducation
🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Ne adhurojmë punën që bënë nxënësit tanë në shënim të ''Ditës së Tokës". Kemi pranuar shume foto që nxënësit tanë kanë bërë në shtëpi ndërsa janë të izoluar për sigurinë e tyre për shkak të pandemisë së COVID-19.
E ardhmja jonë është e ndritshme, fëmijët tanë treguan përsëri se çfarë veprimesh duhet të ndërmarrim për të pasur një planet të pastër dhe të gjelbër.
#EdukimCilësor
🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë