Article

Unicef Inovations Lab Kososovo mbajti një session informues mbi punëtorinë “Ponder: Critical media literacy“

10 Maj 2019

Sot, The British School of Kosova mirëpriti përfaqësuesin e organizatës Unicef Inovations Lab Kosovo Petrit Augustini, i cili pati mundësinë t’i informojë nxënësit mbi detajet e punëtorisë Ponder: Critical media literacy e cila do të mbahet me datat 17-19 Maj.
Ndër të tjera, nxënësit u njoftuan mbi aftësitë që përfitojnë nga kjo punëtori e cila ka për qëllim përmirësimin e aftësive të mendimit kritik, duke u përqëndruar në shkrim-leximin kritik medial.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë