Article

Universiteti Amerikan në Bullgari në vizitë në BSK!

15 Tetor 2019

The British School of Kosova u vizitua nga zyrtarja e zyrës së rekrutimit të Universitetit Amerikan në Bullgari. Nxënësit tanë patën rastin të njoftohen me kushtet e studimit në këtë universitet, mënyrën e aplikimit dhe mundesitë për të fituar bursë për studime.

Galeria
Të ngjashme
 • Gara e poezisë “Po-e-Zë”

  07 Nëntor 2019

  Card Image

  Sot, me datë 6 nëntor është mbajtur gara e poezisë “Po-e-Zë”, në nivelin e shkollës me nxënësit e nivelit fillor dhe të nivelit të mesëm të ulët. Rreth 91 fëmij...

  Më shumë
 • Fituesit e garës “🖋Eseja më e mirë “

  30 Tetor 2019

  Card Image

  Në shkollën “ The British School of Kosova”, në kuadër të aktiviteteve javore, në lëndën e gjuhës shqipe, sot u zgjodhën fituesit e garës për shkrimin “🖋Eseja ...

  Më shumë
 • Prezantim mbi mundësitë e studimit në SHBA nga American Advising Center

  28 Tetor 2019

  Card Image

  The American Advising Center mbajti sot një prezantim për nxënësit e klasave 11 dhe 12 të The British School of Kosova në lidhje me mundësitë e studimit në SHBA dhe mbësh...

  Më shumë