Article

Urimi për Mbretëreshën Elizabeth II

21 Prill 2020

Jemi të lumtur që festojmë këtë ditë të veçantë për njërën nga gratë më të rëndësishme në botë, 👑 Mbretëreshën Elizabeth II.
Buzëqeshje të mahnitshme, karakter të fortë, e respektueshme dhe një grua e jashtëzakonshme. Zemra juaj e mirë di se si të kujdeset për njerëzit.
Ju gjithmonë qëndroni për të vërtetën dhe besoni në Kosovën.
Nxënësit dhe stafi ynë i The British School of Kosova ju urojnë ditëlindjen II 👸
Qofshi gjithmonë e bekuar dhe me shëndet të mirë.
🇬🇧🇬🇧🇬🇧
#TheBritishSchoolofKosova

Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë