Article

Vajzat e BSK-së treguan edhe një sukses tjetër në fushën e sportit 

12 Prill 2019

Tetë shkolla të komunës së Prishtinës ishin pjesëmarrëse në garën e volejbollit të mbajtur nga federata “Sporti Shkollor” në Prishtinë. Me këtë rast ekipi i vajzave të BSK-së në volejboll arriti edhe një sukses tjetër, duke u rënditur si fituese të vendit të dytë.

Mësimdhënësja e lëndës së Edukatës Fizike në BSK, Arbnore Perquku theksoi se edhe pse ishte hera e parë që ekipi i volejbollit u përfaqësua në këtë garë, vajzat treguan aftësi të jashtëzakonshme gjatë lojës.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë