Article

Vizitë kompleksin memorial “Adem Jashari” në Prekaz

22 Nëntor 2019

Nxënësit e “The British School of Kosova” në prag të festës së 28 Nëntorit, vizituan kompleksin memorial “Adem Jashari” në Prekaz si dhe kalanë e Vushtrrisë. Vizita në Prekaz për nxënësit ishte një ndjenjë e veçantë. Ata mësuan për kontributin dhe sakrificën e familjes Jashari. Ndërsa në Vushtrri u njohën për së afërmi me historinë e kalasë së Vushtrrisë

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë