Article

Vizitë në Fabrikën e ujit të Alpeve

15 Nëntor 2019

Në kuadër të lëndës Njeriu dhe Natyra për kl.III-ta,sot në mënyrë të organizuar vizituam Fabrikën e ujit të Alpeve për të parë nga afër procedurat në të cilat kalon uji i pijshëm, me ç’rast u konkretizua tema “Uji si nevoj e organizmave të gjallë, uji i pijshëm dhe temperatuar e ujit”.

Galeria
Të ngjashme
 • The British School of Kosova filloi sot vitin e ri shkollor 2020/2021

  14 Shtator 2020

  Card Image

  The British School of Kosova filloi sot vitin e ri shkollor 2020/2021 por në rrethana të pazakonta, me rregulla dhe kujdes të shtuar. Në ceremoninë hapëse të vitit të ri s...

  Më shumë
 • Intervista e Drejtoreshës Diana Qarkaxhija dhënë për RTK

  02 Shtator 2020

  Card Image

  Falë kushteve dhe hapësirës që The British School of Kosova, e ka në dispozicion, ne kemi bërë të gjitha përgatitjet sipas parametrave të kërkuara për mbrojtje nga infe...

  Më shumë
 • Përmbledhje e vitit 2019/2020

  14 Korrik 2020

  Card Image

  Filluam vitin shkollor 2019/2020 me plane të mëdha, plot energji pozitive dhe më gati se kurrë më parë. Gjatë gjithë verës stafi i BSK ka punuar me përkushtim për të p...

  Më shumë