Article

Vlerësimi për shkallë niveli Sh.M.L

05 Qershor 2019

Sot në The British School of Kosova u mbajt vlerësimi i nxënësve për shkallë. Suksese !

Galeria
Të ngjashme
 • Ligjëratë mbi efektet e ndryshimeve klimatike

  13 Dhjetor 2019

  Card Image

  The British School of Kosova i është bashkuar aktivitetit "Dita e Veprimit Klimatik" në Sallën e Kuqe të Pallatit të Kulturës dhe Rinisë, ku nxënësit tanë patën rastin ...

  Më shumë
 • Në Teatrin AAB “Faruk Begolli” u dha shfaqja për fëmijë “Hana dhe Dielli”,

  13 Dhjetor 2019

  Card Image

  Ditët e festave të fundvitit, kanë sjellë tashmë atmosferën festive në BSK. Aktivitetet e përditshme krahas mësimit të rregullt, po i japin edhe më shumë shije festave,...

  Më shumë
 • Gara e gërmëzimit “Spelling Bee”

  11 Dhjetor 2019

  Card Image

  Nxënësit e shkollës sonë edhe këtë vit po marrin pjesë në garën e gërmëzimit "Spelling Bee" të organizuar nga Korpusi i Paqes në Kosovë. Prandaj, ne sot në shkollën...

  Më shumë