Article

Ligjerata me temën “ Covid 19” e mbajtur nga doktoresha e shkollës

02 Maj 2020

Ligjerata me temën “ Covid 19” e mbajtur sot nga doktoresha e shkollës “ The British School Kosova”Gresa Hoti kishte për qëllim informimin sa më të drejtë të nxënësve të klasave të treta rreth pandemisë dhe masave mbrojtese qe duhet të merren për ta tejkaluar sa më mirë këtë situatë të pandemisë.
#EdukimCilësor
🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Të ngjashme
 • Kanina Sheremeti, morri pjesë në Garat Ndërkombëtare të Pianos “Musical Lace” në Idrija, Slloveni

  21 Prill 2021

  Card Image

  Nxënësja e klasës së tretë, Kanina Sheremeti, morri pjesë në Garat Ndërkombëtare të Pianos “Musical Lace” në Idrija, Slloveni. Kanina doli fituese e çmimit të dyt...

  Më shumë
 • Aktivitet në klasën parafillore për stinën e Pranverës

  21 Prill 2021

  Card Image

  Më shumë
 • Mësimi në distancë

  16 Prill 2021

  Card Image

  Po vazhdon mësimi në distancë në shkollën e mesme të lartë (klasat 10-12).

  Më shumë