Article

Sfidë e shëndetshme me Fresa

21 Prill 2020

Ushqimi i shëndetshëm është një mënyrë e jetës, prandaj është e rëndësishme vendosja e rutinave që janë të thjeshta, realiste dhe përfundimisht të jetueshme. Është zgjidhja më e mirë për trupin tonë. Është jetike për shëndet të mirë dhe mund të zvogëlojë rrezikun e gjendjeve të shumta shëndetësore kronike. Ndihmon gjithashtu në ruajtjen e një peshe të shëndetshme dhe krijon energji të nevojshme për të shijuar jetën.
Në këtë mënyrë, në bashkëpunim me Fresa, ne sfidojmë studentët tanë të përgatisin këto receta të shëndetshme duke shprehur rëndësinë e kujdesit për shëndetin e tyre.

Receptën mund ta gjeni në linkat e mëposhtëm :

Dreka Alfredo pasta me pule


Dreka vegjetariane

Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë