• In a solemn ceremony, the youngsters of the BSK celebrated the Alphabet Book day 🎉🎊🎀🎈

  28 Maj 2019

  Card Image

  In front of a large number of guests, the BSK's youngsters featured a cultural-artistic program devoted to the Albanian alphabet.

  Më shumë
 • BSK me sukses mbylli garat sportive në futboll dhe volejboll në shkollën fillore të mesme të ulët🏆🏐🤾‍♀️

  24 Maj 2019

  Card Image

  Për dy ditë radhazi në sallat sportive të “The British School of Kosova”, nxënësit e nivelit të mesëm të ulët të ndarë në grupe morën pjesë në turnir

  Më shumë
 • Java e Testeve (Niveli i Mesëm i Lartë)📝💙💛👨‍🏫

  22 Maj 2019

  Card Image

  Sot filloi java e testeve në “The British School of Kosova” për periudhën e tretë të vitit shkollor 2018/19. Përmes këtyre testeve, nxënësit e klasave të X-ta dhe X...

  Më shumë
 • Të mësuarit përmes lojës 💁‍♂️💁‍♀️🍉🥔🥕

  20 Maj 2019

  Card Image

  Në kuadër të lëndës Gjermane, nxënësit e klasës së shtatë të The British School of Kosova realizuan aktivitetin “Emërimi i ushqimeve dhe pijeve”

  Më shumë
 • Maturantët e BSK-së filluan kurset përgatitore për testin e maturës 🙂📚✍️

  20 Maj 2019

  Card Image

  Maturantët e BSK-së shfrytëzuan mundësinë e ofruar nga Kolegji AAB për të ndjekur Shkollën Përgatitore për Testin e Maturës 2019, e cila zgjatë për dy javë.

  Më shumë
 • Të vegjëlit e BSK-së kalojnë momente të paharrueshme në qendrën “Mileniumi”💙💛😍🤩

  17 Maj 2019

  Card Image

  Për dy ditë radhazi, nxënësit e nivelit fillor të shkollës “The British School of Kosova” vizituan qendrën rekreative “Mileniumi”.

  Më shumë
 • BSK organizoi turnir miqësor me shkollën fillore dhe të mesme të ulët “Nazmi Gafurri” 💙💛⚽️🏐🤾‍♀️

  17 Maj 2019

  Card Image

  “The British School of Kosova” ka organizuar një garë sportive në bashkëpunim me shkollën fillore të mesme të ulët, “Nazmi Gafurri”.

  Më shumë
 • BSK mirëpriti në një vizitë nxënësit e shkollës “Hasan Prishtina” 😊

  17 Maj 2019

  Card Image

  “The British School of Kosova”, sot mirëpriti në një vizitë nxënësit dhe stafin e mësimdhënësve nga shkolla “Hasan Prishtina”.

  Më shumë
 • BSK mirëpriti në një vizitë nxënësit e shkollës “Hilmi Rakovica” 😊

  16 Maj 2019

  Card Image

  “The British School of Kosova”, sot mirëpriti në një vizitë nxënësit dhe stafin e mësimdhënësve nga shkolla “Hilmi Rakovica”.

  Më shumë